29. lokakuuta 2010

look across the water

Mulla on niiin hyvä olo...♥

Tänään oli tosi hyvä päivä, vaikka saatoinkin ärsyttää siskoani hieman... Anteeksi :\ Oon siis tänään siivonnut, tiskannut, imuroinut, leiponut ja suunnitellut keittiöremonttia. Leivoin suklaakakkua ja marenkipaistosta... omnomnom! Ja keittiö näyttää nyt tosi siistiltä :)

Tuikkuja tarjottimella, jonka laitoin tiskipöydälle.

Siivoilin ;) Tuo sininen taulu ei tässä kuvassa edes näy hyvin, voisin joskus sitä kuvailla.
 Se on satumaisema.

Lämpöö ja valoo, laulaa Jukka Poika.

Ihanaa fiilistelyä ja suunnittelua tänään äidin kanssa. Isäkin oli yllättävän innostunut remontista, kun se pääsee käsillään tekemään :) Lämmitin äsken hernekeittoa, kun tajusin etten ole vielä tänään edes syönyt...
Luonnostelin keittiön ja tuleva look on nyt selvänä mun mielessä, täytyy katsoa mitä mieltä sisko on - mehän ollaan ne "perilliset" (insidevitsi) joten saadaan suunnitella ;D Plus meillä on ideoita ja freeshiä näkökulmaa ja silmää ja intohimoa muutenki tämmösille!
Huomenna isän kanssa katsomaan keittiöitä kaupunkiin! ♥

Nyt menen piirtämään puhtaaksi noi keittiöpiirustukset ja katselen värikarttoja ja selailen sisustuslehtiä... lempipuuhaani. Pitää alkaa henkisesti valmistautua palaamaan kouluun maanantaina... raah.

Loppuun vielä Amy Winehousen Valerie, josta mulle tulee aina mieleen leffa Barbershop ja joulu. Barbershop oli myös jouluinen leffa.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Lähtisin toisaalta mielelläni, mutta kun P tulee ja toisaalta tiedän, että isä jumittuu johonkin ruuvihyllylle unelmoimaan ;P Ehkä käymme kaksin kiertelemässä ensi viikolla.

J kirjoitti...

Niiiiiin totta :D