22. lokakuuta 2010

making use of all this time

What a day.


Ensimmäiseksi mun pitää mainita, että löysin tänään uudelleen yhden lempibändeistäni - Maroon 5. Maroon 5:n levy Songs about Jane on silkkaa täydellisyyttä. Sen biiseissä on jotain uskomatonta taikaa, enkä ikinä kyllästy niihin. Latasin ne taas kännykkääni että saan bussissa kuunnella :)

Mistä tulikin mieleeni - syysloma alkoi, bailandoo! Kivoja suunnitelmia S:n kanssa syysloman jälkeen, nyt sillä on muutto edessä. Ajattelin tehdä koulutöitä pois rästistä - muun muassa uskonnon esseen 'Kuinka uskonto näkyy', johon etsitään uskontoa koskevia lehtijuttuja. Aloittelen äidinkielen kirja-elokuva -vertailua ja tiedonhakutehtävää ja luen käytyjä asioita... Siinä se "loma" varmaa meneekin. "Making use of all this time" laulaa Adam Levine.
Pitäisi ostaa piilareille uusi neste ja talvikengät♥

Tänään oli a-i-v-a-n järkyttävä päivä. Jouduin käymään terveydenhoitajan luona ottamassa lääkettä ja huilimassa vähän aikaa. Joka kerta, kun nousin ylös, meinasin pyörtyä. Oksetti aivan mielettömästi, näin tähtiä. En ole ikinä kokenut mitään vastaavaa. Jossain vaiheessa oikeasti pohdin, pitäisikö soittaa ambulanssi. On ihanaa olla nainen♥

Muuten oli tosi kiva päivä ja katsottiin maantiedossa kiva video tuulista. Tai no, kiva ja kiva. Näytettiin tuhansia tuhoutuneita koteja ja kerrottiin hurrikaaneissa surmansa saaneista, ja kotinsa menettäneistä ihmisistä. Mutta muuten se oli musta mielenkiintoinen video. Maantieto on oikeasti kiinnostavaa, tehtävät vaan on pirun vaikeita. En tajua miten tulen selvimään kokeesta.

Tänään nuorteniltaan, aiheena armo. Vähän tavallaan harmittaa että missasin edellisen illan, koska silloin aiheena oli "Pyhä puhuu". Se olis ollut kiva ilta kokea, mutta silloin oli myös ykkösten maineikkaat bileet. Kyllä siellä piti kerran elämässään käydä. Illalla lainaan Sariannalle P.S. Rakastan sinua (kröhöm, siskoni kirja, jonka olen ominut) ja sitten menen siskolle yöksi :)

Oletko huomannu miten kauniilta kaupunki näyttää märän autonlasin läpi,
ja miten kauniilta näyttävät valot niiden hajotessa ikkunan vesipisaroihin?


P.S. Miten tällaista voi ylipäätään tapahtua meidän ajassamme?

Hauskaa syyslomaa kaikille! ♥

TÄMÄN POSTAUKSEN KUVAT EIVÄT OLE OMIANI! KUVAA NAPSAUTTAMALLA PÄÄSET ALKUPERÄISELLE SIVULLE!

Ei kommentteja: