8. joulukuuta 2010

these are the words

Laitoin eilen ihanan tuoksuisen kasvonaamion! Hunajaa ja sokerikiteitä, mmm! Ensin sitä piti lämmittää pari minuuttia lämpimässä vedessä jossain astiassa, mutta mä vähän oikaisin ja pidin sitä kuuman, juoksevan veden alla. Ihosta tuli kuulaampi ja eloisamman näköinen. Tykkäilen :)

Tänään bussissa juttelin A:n kanssa. Hän kysyi, olenko duunaillut mitään musiikkiin liittyvää (laulan siis) koulun loputtua. Vastasin, että olin Valon messussa. Hän kertoili bänditouhuistaan, kuuntelin vähän hämmentyneenä vieressä. Tajusin, että vaikka mulle on annettu kyky laulaa, en kuitenkaan rakasta sitä sillä tavalla. En osaa oikein kuvailla sitä tunnetta... A soittelee aluksi covereita bändinsä kanssa, ja sitten he alkavat tehdä omaa musiikkia. Enää en osaisi kuvitellakaan ryhtyväni laulajaksi. Toisaalta on helpottavaa ymmärtää se, koska nyt ei tunnu siltä että heitän kykyni hukkaan. En vaan halua laulajaksi, en ole enää epävarma.

Launtaina olin varsin lennokkaissa synttäribileissä ystävän luona. Huhhuh. Ei muuta sanottavaa.

Joka kerta, kun ajetaan pihaan autolla, huomaan miettiväni, missä kissa on. Sitten muistan, ettei kissaa enää ole, se ei tule enää vastaan. Manu oli varsinainen itsemurhaehdokas. Aina pihassa köpötti auton edessä, vaikka se osasi kyllä väistää autoa. Se varmaan tiesi, että me lyödään heti jarrut pohjaan.


 Kullanmuruni... Nukuhan hyvin.


Kahta bilsaa on aika rankkaa käydä - nimittäin bilsa1 ja 2. Kakkonen pelkkää solua ja kromosomia.
Koulun jälkeen käytiin A:n ja yhden hänen ystävänsä kanssa Arnoldsissa. Otin fruitien, aika pahan makuista. Järkyttävän kokoinen tuoppi, ja kylmää! Arnolds on yliarvostettu.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

<3 Pieni Manu-rakas...

J kirjoitti...

...♥

Katja kirjoitti...

Meillä vanhemmat rakensivat kissoille tarhan kun muuttivat vilkasliikkeisen tien viereen tuossa syksyllä. Toinen kissa osaa väistää autoja, mutta toinen on vähän hölmömpi ja jäisi varmasti alle :/

Onko teillä ollut suunnitteilla hankkia uutta kissaa?

J kirjoitti...

Se on varmasti viisasta.

Ei enää. En tiedä tuleeko ikinä. Ehkä sitten kun mulla on oma talo...