3. tammikuuta 2011

This year anything is possible...!

Ne uudenvuodenlupaukset! Asia, jota en osaa pitää. Viimevuotisiakaan en pystynyt handlaamaan. Tänä vuonna lupasin itselleni oman hyvinvointini kannalta seuraavat asiat:

liikun enemmän, olen ulkona
syön terveellisemmin (byebye Hesburger, karkit ja popparit!)
tapaan ja näen enemmän ystäviäni

Näistä aion pitää kiinni.
Vau, mulla tosiaan on huono kunto. En ole aikoihin ollut lenkillä tai tehnyt mitään urheilullista. Nyt pitää alkaa treenata kesäkuntoa! Laitan taas nyrkkeilysäkin kattoon ja otan pölyttyneet hanskat komerosta (omaatuntoani soimaa antaa niiden olla siellä käyttämättömänä) ja alan mäiskiä!

Joku liikuntaharrastus olisi kiva, mutta... raha, aika ja viitseliäisyys. Bussit kulkevat aika huonosti, koska yleensä kaikki tanssit, pumpit ja zumbat ovat ilta-aikaan. Sellainen harrastus maksaa, enkä halua olla koko ajan käyttämässä isän tai äidin rahoja. Rahaa menee paljon jo nyt, ku pitää maksella lukiokirjoja ja vaatteita ja bussilippuja. Aion kaiken lisäksi säästää, joten...

Tänään käytiin Saaran kanssa ostoksilla, mukaan tarttui pari paitaa ja Björn Borgin ihana laukku, jollaista olen jo pitkään himoinnut. Farkkuja en edelleenkään löytänyt... Jalat ovat joko liian pitkät tai liian laihat. Dääm. Harmittaa. Haluaisin löytää ne täydellisesti istuvat pillifarkut jotka näyttävät hyvältä ylläni. Aion nyt tilata Ellokselta eräät aivan ihanat farkut... Pituuden pitää olla 34, koska tosiaan omistan nämä kymmenen metrin kintut.

Ja niin huomasin, että pankkitilini saldo näyttää jälleen kerran ikävältä. Laukku maksoi tuhottomasti. Vielä ostan siskon synttärilahjat ( ;) ) ja sitten alan säästämään.

Tajusin vasta viikonloppuna, miksi hyvää uuttavuotta toivotetaan. Jotta vuodesta tulisi hyvä :D Ei siksi, että ollaan paukuteltu raketit ja nyt ollaan käännetty kalenteria.

Kun tulin bussilla kotiin, kaikkialla oli ihana sumu. Se peitti ympäröivät metsät niin, että olo oli kuin maailman laidalla. Sumun jälkeen näkyi vain taivaanrantaa. Kaunista <3

Pyro.