30. tammikuuta 2011

you know these dreams can never stay right

Luin vähän mun vanhaa blogia... mielenkiintoisia juttuja :D

"Woww, sepä olikin mielenkiintoinen auringonlasku. Pelästyin sitä jyrinää älyttömästi, luulin hetken että talo sortuu.
Oli jännän näköistä, kun ensin oli pimeää ja sitten ikkunoista tulvi keltaista valoa sisälle... Pelotti ihan järjettömästi vaikka tiesin mistä se johtui, ajattelin että "no nyt ne ufot tuli!" Ihan kuin maailmankaikkeus olisi julistanut päivän päättymistä komealla jyrinällä ja epätavallisella valoilmiöllä. Hetken uskoin jopa maailmanlopun tulleen. Hölmö minä.
Mutta, jos maailmanloppu tosiaan tulee tänä yönä, tämä teksti jää bittiavaruuteen ikuisiksi ajoiksi eikä sitä tuhoa mitään ja HAHHAA, minä olin oikeassa fellas!

The sun is on my side
it takes me for a ride
I smile up to the sky
I know I'll be alright~"



Ja horoskooppijuttuja... pätevät yhä :)


"Nousumerkki Leijonassa
Auringon lapsena olet yksi avoimimmista ja vastaanottavimmista tyypeistä ainakin silloin kun sinulle ollaan tarjoamassa jotakin tavallista upeampaa mahdollisuutta. Et juuri jää miettimään oletko ansainnut moisen kunnian vaan heittäydyt innolla mukaan ehtimättä juurikaan tutustua pelin sääntöihin.
Pettymyksiltä ei tällä asenteella voi välttyä, mutta sinua se ei kauaa kirvele. Itseäsi täynnä olevana luonteena vedät puoleesi sosiaalisia ja aina kokonaisuutta palvelevia Vesimiehiä, joiden ideaalisuus ei millään saa sinua pysymään kauaa hereillä.



Aurinko Oinaassa
Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia luottamaan hetkellisiin impulsseihin ja toimimaan niiden mukaan liikaa seurauksia miettimättä. Olet elämän pioneeri jonka on jossain vaiheessa pakko vapauttaa itsensä kaikista turhista rajoituksista.

Kuu Vesimiehessä
Tunteiden maailma ei ehkä koskaan tule sinulle tutuksi, sillä löydät uusia tuntemuksia niin nopeassa tahdissa ettei järjestelylle jää aikaa. Koet luontaista sympatiaa alakynnessä olevia kohtaan ja reagoit joskus hyvinkin voimakkaasti heidän puolestaan.

Merkurius Kaloissa
Juttu luistaa kuin nastaton auto jääradalla silloin kun sinä pääset ääneen. Ideoita ja visioita lentelee suuntaan jos toiseenkin, mutta konkreettisia rakennusohjeita saa joskus odottaa loputtomiin. Telepatia on sinun vahvinta kommunikointiasi.

Venus Härässä
Sinulle rakkaus on koskettamista, mielihyvää ja ehdottomasti myös turvallisuutta. Kaipaat käsin kosketeltavaa osoitusta rakkaudesta, sillä sanat eivät sinua lämmitä. Vaistoat toisen rakkauden tai rakkaudettomuuden hänen kosketuksestaan

Mars Kaloissa
Sinulle ei auta luoda liian tiukkoja aikatauluja, sillä voimasi kuluvat nopeasti loppuun rutiinien kimpussa. Oma lupa, oma tahti ja oma mahti takaavat loistavimmat tulokset tehtävien luonteesta riippumatta. Itsenäinen työskentely sopii sinulle parhaiten.


Telepatia meinaa sitä, että aavistan mitä toinen ihminen ajattelee. Tai aavistan muuten asioita."



"Hra Mulder on saanut minut uskomaan, että tuolla jossain on elämää, ehkä älykkäämpää kuin meillä, ehkä yksinkertaisempaa. Ehkä ihan yhtä uteliasta porukkaa kuin me täällä. Kaikella on tarkoitus, kaikki liittyy toisiinsa jotenkin. Sattumaa ei ole. Kaikki on kohtalon käsissä. Kaikki tulee selviämään joskus.
Mikä kuolema on? Portti toiseen elämään, toiseen aikakauteen, toiseen universumiin - maailmankaikkeuteen? Mitä ovat mustat aukot? Portteja toisiin maailmoihin? Mitä löydämme vielä joskus pitkälle kehittyneillä avaruusvierailuillamme? Vai onko löydettävä jo löydetty? Salataanko se meiltä?"

Ei kommentteja: