3. helmikuuta 2011

feelin' like a penguin now!

Kaikki eläinrakkaat, katsokaapas tämä ihana höpöliini: Sympaattinen pingviini käy itse kaupassa!

So, provveckan on alkanut! Ja se lähti liikkeelle bilsan ykköskurssilla. Musta se koe oli aivan liian lyhyt ja helppo verattuna kurssin sisältöön. Tuntuu, että opiskelin turhaan niin paljon. Tuntuu, että kaikki opiskelivat turhaan. Tiedän, tiedän. Eihän se turhaa ole. Mutta liian helpoissa kokeissa, joista kaikki saavat hyviä numeroita, ei voi oikeasti näyttää osaamistaan.

Toista se oli ranskan kokeessa! Järkyttävää. Aivan järkyttävää. En laskenut sivuja tällä kertaa, mutta se oli h*lvetin pitkä! Yleensä kaikissa kokeissa - kielten kokeissakin - on keskenään samanarvoisia valinnaisia tehtäviä, mutta ei, tämä feminiinihitler ottaa ilon irti oikein kunnolla. Uskomatonta... Saa nähdä mitä saan siitä kokeesta, en nimittäin panostanut miltei ollenkaan. Verbitehtävä meni nappiin! Se onkin mun vahva alueeni.
Ranskan kokeessa oli myös ensimmäinen kirjoitustehtävä, joka meni päin persettä suoraan sanottuna. Se piti kirjoittaa passé composé -muodossa, eli imperfektissä tai perfektissä. Seariously. Unohdin kokonaan me- te- ja he-muotojen imperfektin muodostavan verbin.

Huomenna ruotsin koe. Luin äsken kaikki sanat, niitä oli mieletön määrä. Kaikkien kappaleiden lisäksi vielä teemasanat musiikista, ruoanlaitosta ja koulusta. Save me! & wish me luck :)

Eilen alkoi Nelosella uusi sarja, Havaiji 5-0, jota mä ja Kata katsottiin ja tekstattiin toisillemme hauskoja repliikkejä. Siinä näyttelee ihana Alex O'Loughlin, joka on tuttu myös Moonlightista (vampyyrifanit, tässä teille todellinen Twilight!).

Namskisviikonloppu tulossa, sillä huomenna perjantaina kokeen jälkeen S tulee meille ja me kokataan! Ei olla vielä päätetty mitä tehdään, tehdäänkö jopa ranskalaisia pussista :D Mutta anyway. Sitten syödään naminamijälkkäriä ja luetaan yhdessä kokeeseen. Lupaan että se onnistuu. Yleensä ei, mutta tällä kertaa.
Ja lauantaina luenluenluen ja illalla menen nuorteniltaan kokkailemaan Raamatun ajan ruokia! Että kyllä syötyä tulee :D

Hauskaa tulevaa viikonloppua, ja tsemppiä kaikkiin koitoksiin, ahkerat opiskelijat!

2 kommenttia:

ainoukonlintu kirjoitti...

Hahhah, "feminiinihitler" :--D

Oletpa sää ahkera opiskelija! Ja oh miten hieno uusi ulkoasu sulla täällä blogissa :)

Niin ja vautsi, Raamatun ajan ruokia?! Kuulostaa jännältä! Odotan blogimerkintää aiheesta...

J kirjoitti...

Sun pitäis nähdä se tyyppi! Se oikein nauttii katsella miten me tuskaillaan niiden tehtävien kanssa :D

Yritän parhaani mukaan! Ja kiitos, tää oli niin herkullinen että piti laittaa! Sullakin on, sellainen mystinen.

Ja jep, mulla ei ole vielä mitään käsitystä siitä mitä me tehdään, mäkin odotan innolla! :)