26. helmikuuta 2011

26/02/2011

Pitäisi kai itse ryhtyä poliitikoksi kun kaikki on niin perseestä. Ei täällä vittu osata tehdä yhtään mitään! Kaikki yritykset myydään ulkomaille jotta Suomella menisi entistä huonommin. Köyhät köyhtyvät, rikkaat rikastuvat. Niin se vain on. Täällä ei pidetä millään mitään väliä. Ihan korruptoitunutta koko touhu! Ihan kuin Italian lahjotut poliisit nämä meidän "poliitikkomme". Miksei kukaan ajattele enää maalaisjärjellä? Suomella on vielä rankat ajat edessä ellei mitään aleta tehdä. Koska rakkaat päättäjämme ajattelivat puuttua asioihin?

Vanhuksia kohdellaan kuin sontaa, koko elämänsä työelämälle uhraamisen jälkeen. Suurin osa vanhuksista on nähnyt vähän niitä kovempiakin aikoja. Vaiennetaan vanhukset lääkkeillä ja annetaan kastella vuoteensa. Eikö mitään enää kunnioiteta? Eikö kenelläkään ole enää sydäntä?

Työllistymismahdollisuudet ovat aika laimeat. Töihin haetaan kokeneita. Mistä nuorten odotetaan saavan kokemusta jos töitä ei saa? Kaikki opintotuet ja asumislisät ovat aivan perseestä. Ei niillä pysty elämään. Ei niillä maksa edes vuokraa (riippuu tietysti asunnon vuokrasta, eikä kukaan opiskelija nyt missään ylettömän kalliissa paikoissa voi asuakaan).

Ja se, mikä minua kuohuttaa todella pahasti ovat eläinten oikeudet. Eläinten kaltoinkohtelusta saa aivan liian pieniä tuomioita. Joku sekopää heittää koiransa alas parvekkeelta kostoksi vaimolle, eikä saa siitä juuri mitään. Näitä riittää.
Turkiseläimillä on ehkä joissain paikoissa ihan hyvätkin oltavat, mutta niitä huonompiakin paikkoja löytyy. Eläimet kärsivät. Mitä meidän maa- ja metsätalousministerimme tekee eläinten hyväksi? Ei mitään.

Suomi on kuin EU:n talutusnuorassa. Kaikkeen suostutaan miettimättä. Rahaa ollaan aina syytämässä ulkomaille. Ottakaa, ottakaa. Meiltä saatte kyllä lainaa. Aivan uskomatonta ajattelua.

Pistää vihaksi.

4 kommenttia:

BellaGodiva kirjoitti...

Suomessa on niin moni asia päin mäntyä ettei tosikaan!
Koko maan asenetta pitäisi korjata jollain tapaa.! Hyvä, kuitenkin että Suomessa on nuoria pulollaan, jotka ajattelee ja haluavat suunnan muuttuvan! Toivoa on !

J kirjoitti...

Nuoret ovat tulevaisuus! :) Toivottavasti monet asiat tulevat muuttumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Noi asiat on oikeesti niin kiehuttavia! Suomen asiat on aika perseestä vaikka ne kuitenkin niin hyvin ovat.. ottaa siitä selvää, raivostuttaa kaikki poliitikot! Mikä niitä vaivaa piruvie! Tyhmempiä kuin pikkulapset! Taas se nähdään näissäkin, lasten suusta tulee totuus.

J kirjoitti...

Niin todellakin tulee :) Lapset on niin viattomia.