18. maaliskuuta 2011

all the lost souls

Alan vähän kyllästyä tähän kipeänä olemiseen. En saa toisinaan henkeä, se tässä kaikkein pahinta onkin. Kurkkukipu on myös aika mahtava. Pää tuntuu turvonneelta, aivan kuin sata ampiaista olisi pistänyt. Mutta normaalin kokoinen se on, kun katson peiliin.



Aikani kuluksi olen sortunut pahoihin tapoihin - herkkuihin ja ostoskanavaan. Joskus kulutin paljonkin aikaa tuijottamalla jatkuvia mainoksia. Kulutin kauniita kesäpäiviä niin. Taisin kyllä viime kesänäkin viihtyä sisällä. Olen jo onnistunut vieroittamaan itseni tv:stä, eikä sieltä enää edes tule mitään hyvää katsottavaa. Ennen niitä sarjoja tuli niin paljon ettei tiennyt mitä katsoa.

Parhaimmat tv-sarjat ikinä:

Salaiset kansiot (The X Files) - magiaa. En osaa edes kuvailla tätä. Tiivistyneenä kaikki mitä haluan nähdä - hyvännäköinen miesnäyttelijä, salaliittoja, jännitystä, utopiaa, ufoja, erikoiskykyisiä ihmisiä. I want to believe.
Siskoni on noita (Charmed) - lapsuuden lemppareita. Kultaisia klassikkoja. Tätä katsottiin lauantai-iltaisin kun muut olivat saunassa ja auringonlasku värjäsi keittiön ikkunan kautta olohuoneenkin.
Greyn anatomia (Grey's Anatomy) - kaunis kertomus ihmisistä ja heidän elämästään. Ammuskelujakso oli todella koskettava.
Gilmoren tytöt (Gilmore Girls) - toinen lapsuuden favoritti. Ihmettelin ja ihailin, miten Lorelai ja Rory osasivat puhua niin nopeasti ja ironisesti. Halusin itsekin oppia puhumaan yhtä nopeaan tahtiin.
Californication - David Duchovny, pitääkö muuta sanoa?
Skins - vetoaa varmasti kaikkiin teineihin. En siis ryhdy selittelemään.
MacGyver - "MacGyver ei voi olla homo, vaikka onkin ihmemies!"
Good Wife - Ihastuin tämän ohjelman mainokseen kauan ennen kuin sarja edes alkoi Nelosella. Mainoksessa soi Melanie Fionan Give It To Me Right. Julianna Margulies on harvemmin nähty, lahjakas näyttelijä. Komea Chris Noth oli Sinkkuelämää -sarjassa Carrien pitkäaikainen rakastus/ihastus - ja suosikkini.
Friends (Frendit. Vihaan suomenkielistä nimeä.) - vihasin tätä lapsena yli kaiken. En ymmärtänyt hahmojen huumoria ja koko sarja oli tylsä. Eipä ole enää.
Late Night with Conan O'Brien - vihasin tätäkin. Nykyään minulla on suurempi maailmankuva ja itse asiassa ymmärrän Conanin vitsejä.
Nurse Jackie - erilainen? Kaksoiselämää elävä hoitaja, sairaalan henki. Popsii pillereitä kuin karkkia.

Tiistaina menen katsomaan Black Swan, jonka traileri aiheutti ahdistusta heti ensinäkemällä. Leffa on kuitenkin kuulemma hyvä, joten ehdottomasti haluan nähdä sen!

Tervettä viikonloppua kaikille! : )

HUOM! TÄMÄN POSTAUKSEN KUVA EI OLE OMANI! KLIKKAAMALLA KUVAA PÄÄSET ALKUPERÄISELLE SIVULLE.

Ei kommentteja: