12. maaliskuuta 2011

Elokuvia, jotka haluaisin nähdä...

Inception. Jo pelkästään sen takia, että siinä näyttelee Leonardo DiCaprio. Lisäksi juoni kiinnostaa, onhan siinä kyse unista ja niiden varastamisesta.


Brighton Rock. Se kertoo nuorisorikollisesta nimeltä Pinkie, joka viettelee Rose-nimisen tytön selvittääkseen, onko tyttö Pinkien tekemän murhan silminnäkijä. Loppujen lopuksi kai tunteet ottavat jonkinlaisen vallan, kummastakin. Haluaisin nähdä leffan siksi, että se sijoittuu menneeseen, ja koska en pidä menneisyydestä kertovista elokuvista, aion nyt astua ulos mukavuusalueeltani. Lisäksi tämän leffan etu on hyvännäköinen pahis.


Wall Street: Money Never Sleeps. Pidän toimintaleffoista, vauhdista ja vaarasta, rytinästä ja moottoriajoneuvoista. Leffassa komeilee Shia LaBeouf, jota katselin myös elokuvassa Eagle Eye, joka oli hemmetin hyvä.


Elokuu. Vaikka se onkin suomalainen elokuva - kirosana minulle -, sen traileri on kepeän kesäinen ja lupaava. Lupaus tulevaisuudesta. 

Black Swan. Pyörryttävää tanssia, mielen leikkejä ja mustuutta. Psykologiaa.



Kohtalon valvojat. Jännän juonen ovat käsikirjoittajat keksineet. Seassa tietenkin romantiikkaa, ja Matt Damon! Onko parempaa syytä mennä elokuviin?

 The Departed. Ihan vain kahden komistuksen takia - Matt Damon ja Leonardo DiCaprio.

  
 

Pidän uusista näyttelijöistä. En aina niistä samoista kasvoista, joita näkee aina. Pidän uusista, nuorista lahjakkuuksista.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on totta, onhan noi "vanhat" näyttelijät tosi hyviä jne, mut elokuvast jotenki nauttii enemmä ku ei tunne näyttelijöitä! Sillon ne on enemmän niitä niiden roolihahmoja! :)
"Hyvännäiköinen pahis on etu" repesin! :'D

J kirjoitti...

No eikö ole muka hyvännäköinen :D

Ja jep :) Uudet kasvot on uskottavampia. Ja annetaan mahdollisuus muillekin.

Anonyymi kirjoitti...

On on, hyvännäköinen, olemme kerrankin samaa mieltä. :DD

J kirjoitti...

EN USKO TÄTÄ TODEKSI! Aivan uskomatonta että kerrankin ollaan tästä samaa mieltä :D