30. huhtikuuta 2011

I've done you so wrong, treated you bad

Sateiset terveiset kaikille! :)

Jep, täällä tosiaan alkoi ihan yhtäkkiä sataa rakeita lujaa taivaalta. Rakastan äkillisiä sadekuuroja. Siistimpiä ne olisivat, jos sataisi vettä eikä rakeita... mutta silti. Peltikatto ropisee ihanasti mun huoneessa :) Nyt ulkona välillä paistaa ja välillä menee pilveen. Pidän tällaisestakin säästä. Tuuli kiskoo puiden oksia. Mukavaa vaihtelua näihin kuumiin päiviin, joista en tosiaan valita! :)

Sara tulee tänään meille ekaa kertaa ever ja arvatkaa olenko siivonnut kuin hullu :D Vastaus on: kyllä. Imuroin mun ja veljen huoneen, portaat, eteisen ja kuistin ja pesin portaat ja veljen huoneen lattian. Siivosin lattialla olevat epämääräiset koulukirja-kuvasto-tuloste-mainos-koulupaperikasat ja laitoin koulupaperit täyteen koulukansiooni. Järjestelin paikat uuteen uskoon ja pyyhin pölyt. Mun ikkunan välissä oli kauhea määrä kuolleita pörriäisiä - en voi käsittää miten ne pääsevät ikkunan väliin.

Nyt alkoi sataa ja lujaa! Ihana viileys käy ikkunasta :) Toivon usein ukkosta, vaikka pelkään sitä. Se on jotenkin niin eksoottista, kun täällä ei enää oikein kunnolla ukkosta. Ukkosessa on jotain tosi kiehtovaa.

Kuuntelin äsken pitkästä aikaa Maroon 5:a, mutta nyt kuuntelen mieluummin sadetta.

Vapun kunniaksi Sara siis tulee meille. Aluksi ajattelin että voidaan ottaa aurinkoa mutta ei tässä säässä oikein voi... Sitten mennään Saralle - asuu noin viiden kilsan päässä - ja saunotaan ja grillataan ja tehdään tyttöjen juttuja ja jos saan tahtoni läpi, katsotaan myös Suomi-Tanska -peliä :D Rakastan mm-tason jääkiekkoa, just so you know.

Tästä biisistä sai bloginikin nimensä.

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Pidä kiinni tahdostasi, Suomen peli on must!

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Portaiden ja veljen huoneen rappuset? Hmm...

J kirjoitti...

Öööö... oho :D korjaan sen... :--D

J kirjoitti...

Ansku oot oikeessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Heeeih en mä nyt niin pelottava oo et noin paljo tarvii siivota rakas! :DD Haha mut oli siisti kyl! Nimim. hulluna omana kotonaan ennen lähtöä siivonnut tyttö 16v.

Oli tosi givaaa♥ :)