7. joulukuuta 2011

"we'll start with forever"

Back to school, ja tuntuu niin masentavalta istua taas pulpetissa 75 min kerrallaan. Vielä kun on niin tylsiä aineita, ja seitsemän koodia pitkästä aikaa. Jotenkin neljään asti koulussa oleminen ei kuitenkaan ollut hirveän vaikeaa, ja ystävien samaistuminen ja kannustus auttoivat :) Päivällä satoi ihanasti lunta. Katselin luokan ikkunasta pyörteilevää lumimyräkkää. Ah<3
Neljältä hämärsi jo voimakkaasti. Bussiin kävellessäni mietiskelin, että nytkö se talvi sitten päätti tulla. Juuri kun olin ajatellut pärjätä rikki menneillä lempparitennareillani joulualeihin asti.... :D Kotinurkilla bussista noustuani huomasin, että alikulku oli suljettu koska se lainehti vedestä, ja katuvalot olivat pimeänä. Miten mukavaa.

Twilightin neljäs tuotos, Aamunkoi, oli muuten aivan järkyttävää katseltavaa! Koko leffan ajan ajattelin mielessäni "ei voi olla totta... you gotta be kidding me..." Aluksi leffa oli vain naurettava ja tunsin syvää myötähäpeää, enkä voinut olla nauramatta. Sitten elokuvasta tuli tosi oksettava ja kuvottava, ja siinä oli aivan liian paljon verta mun makuuni. Pidättelin jossain vaiheessa oksennusta, niin paljon kuvotti. Bellan anorektinen, kuihtunut olemus oli jotain niin sairasta katseltavaa. Jos Twilight ei tähän mennessä ole mennyt pilalle, niin nyt se kyllä on :D
Leimautuminen lapseen on kyllä aika läppä juttu :D Toivoin edelleen että Bella ymmärtäisi rakastavansa Jacobia, mutta minkäs sille voi kun valitsee väärin :) Huomauttaisin vielä että EN ole Twilight-fani, olen vain nähnyt muutkin nuo leffat niin pitäähän päätöskin nähdä.

Eilen katseltiin Linnan pukuloistoa (johon olin tosi pettynyt. Kun Karpela jäi pois niin ei ole mitään odotettavaa pukujen suhteen. En tiedä onko se nykyään Karpela vai mikä mutta mulle se on aina Karpela!) eli itsenäisyyspäivän vastaanottoa ja syötiin After Eight -suklaata. Jenni Vartiaisella oli muuten upea kampaus ja aika hieno vaikkakin epätavallinen oranssi iltapuku. Hän näytti ihan arabiprinsessalta.

Joululoma, tule pian!

Ei kommentteja: