12. joulukuuta 2012

I want to believe

Mulle sattui jotain tosi outoa tossa pari päivää sitten. Varmasti rrabbittia kiinnostaa tämä! Satuin nimittäin mun huoneen ikkunasta näkemään tämän jutun kuvaaman valoilmiön. Hihheijaa, sanonpa vain etten ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Eikä mikään lentokone liiku niin nopeasti, silmänräpäyksessä.


Vannoutuneena Salaiset kansiot -fanina olin tietysti täysin ecstatic ja kärkäs tietämään mikä hitto se oli.

Man! I want that shirt! Mistä tämmösiä saa?
Kuva: Weheartit

5 kommenttia:

Sarianna kirjoitti...

Vähän jännä! :o missaan aina kaikki mahdolliset, tähdenlentoakaan en ole koskaan nähnyt ja vielä pienemmällä todennäköisyydellä tuollaista kummastusta! xD

ainoukonlintu kirjoitti...

Niin kiinnostaakin ;) Kysymyksessä oli melko varmasti ns. joulukuuilmiö. Aurinko paistaa niin matalalta, että sen säteet maalaavat lentokoneiden jättövanat tulenhehkuisiksi. Suomen Ufotutkijat Ry:n jäsenenä tiiän näitä havaintoja sadelleen tässä kuussa, ja niistä on uutisoitu ahkeraan eri medioissa :)

http://www.fufora.fi/tutkimuksia/joulukuuilmio.php

Kiva paita, määki haluaisin tollasen.

J kirjoitti...

You sure? Silloin oli jo pimeää, ei aurinko paistanut. Entäs sen muoto sitten, se oli kuin valopallo jonka perässä kulkee vana ja se koko pallo näytti leimahtavan liekkeihin? Aluksi se oli siis pelkkä kirkas valo. Luulinkin, että auton valot heijastuvat mun ikkunaan ja käännyin katsomaan. Mutta ei.

Ja se nopeus. Jotain täysin uskomatonta.

ainoukonlintu kirjoitti...

Hmm, aijaa. Voisithan täyttää SUT:n havaintolomakkeen niin voisivat tutkijajäsenet tutkia että onko sillon ollu lentokoneita tai muita ilmassa? Sitä kaavaketta tosin ei voi anonyyminä täyttää, mut eipä järjestö noita havainnontekijöitten nimiä levittele.

http://www.suomenufotutkijat.fi/lomakkeet/havaintolomake.php

ainoukonlintu kirjoitti...

....tai voikai sen varmaa anonyyminäki täyttää, mutta melko arvoton on raportti ilman havaitsijan nimeä... jne...