29. joulukuuta 2010

Adrenaline rush

Huomenna annan siskolle valkoisen peilipöytänä toimineen sohvapöydän tuosta kaiken romun alta. Peili on nyt lattialla vasten seinää, odottamassa niitä nauloja ilmestyväksi seiniin. Pitää ottaa itseä niskasta kiinni, vihdoin. "Peilipöydällä" on nyt jouluvalot lyhdyn sisällä, korurasiat ja tv:n antenni (kamala kapistus). Sen tilalle tuodaan autotallista siskon projekti, kirjoituslipasto jonka hän aikoo maalata valkoiseksi. Some day. Se on meillä säilössä, kunnes sille löydetään paikka, mistä se sitten löytyykin. Saan sen siksi aikaa.

Järjestin kosteusvoiteet, meikit, deodorantit, hajuvedet, shampoot ynnä muut kosmetiikkatavarat omalle paikalleen omaan huoneeseeni - aikaisemmin ne ovat olleet ympäri taloa, ja isä aina valittaa niistä. Enää ei tarvitse. Kunhan ne nyt vain pysyisivät paikallaan. Etteivät ne kasvata jalkoja ja haahuile ympäri kämppää.

Vaatekomerossani on iso vaatetanko täynnä tyhjiä henkareita. Tanko otetaan irti ja tilalle asennetaan lisää hyllyjä. Sinne saan toisen tulostimen ja astioitani parempaan järjestykseen. Huomenna saa kaikki epämääräinen tavara lähteä. Sydän hakkaa hulluna, kun on sata asiaa päässä. Täytyy tehdä lista.


Monet tekevät joulusiivouksen, mutta minä teen kevätsiivouksen. On jo aikakin toivottaa uusi vuosi uusine kujeineen tervetulleeksi.

Myöhemmin täytyy tilata vaikkapa Ifolorilta mun ottamista kuvista, ja Manun kuvista valokuvat ja laittaa ne kehyksiin.

Tänään käytiin vähän kaupungissa. Kaikki meni alusta asti päin persettä :D 50e:n lahjakortilla ei voinut ostaa 30 euron arvosta tavaraa, vaan kaikki piti käyttää heti. Lahjakortti ei siis toiminut pankkikortin tavoin, että loppurahan voisi käyttää myöhemmin kortilta. Kassa hylkäsi Electronin kaksi kertaa, joten nostin rahaa. Maksoin siis kaikki hemmetin kalliit kosmetiikat itse. Ärrin. En löytänyt sopivaa koululaukkua, ärrin. Gigantissa oli sentään häikäisevän komea miesmyyjä, jolta lunastin takuuhuollosta saapuneen kultani.

Tämä megamahtava bilebiisi sopii hyvin yhteen sydämeni sykkeen kanssa. Nyt kyllä adrenaliini kohisee korvissa. Pitäisi tehdä jotain. Ottaa itse saha ja porakone voimattomiin kätösiini ja taiteilla ne hyllyt heti valmiiksi.

Idearikasta lomaa!

Ei kommentteja: