23. joulukuuta 2010

I gave you my heart...

Tänään päivärytmi on mennyt vähän sekaisin. Just alkoi loma, ja eilen tuijotin tiukasti tv:tä yhteen asti yöllä. Aamulla jouduin kuitenkin heräämään kahdeksalta kuten kouluaamuisin, kun lähdettiin kauppaan ostamaan viimeiset varastot joulua varten, ja viemään yhden lahjan ystävälleni
Samalla haettiin irtopohjavuoka siskon luota, jossa tein päivällä ensin suklaahippukakun ja sitten siskolle lahjaksi valkosuklaajuustokakun. Paistoin namnamjoulutortut ja tänään olisi vielä suunnitelmissa tehdä jotain helppoa herkkua... Olen nyt aivan hullaantunut leipomiseen (koska leipomukset onnistuvat). Kiitos leivinjauhe ja muut nostattaja-aineet! I love you!

Kaupassa käynnin jälkeen isä lähti työpaikalleen syömään jouluateriaa ja tuli sieltä lahjojen kanssa kotiin... olen ylpeä hänestä<3 Senkin takia päivärytmi on sekaisin, etteivät kaikki syöneet yhdessä. Söin äidin kanssa kahdestaan. Tuntuu siltä, että joku on vasta tekemässä ruokaa ja roikun koneella ja odotan.



Kuuraisesta ikkunasta heijastuvat henkeäsalpaavat maisemat.
Rakastan tätä paikkaa.

Rauhaisaa joulunvietto itse kullekin...! 

Pöytäasetelmaa.

Lyseolla puurojuhla oli mahtava! Pukki oli vähän kaksimielinen, mutta ei se mitään. Ohjelma tosin kesti kokonaisuudessa kaksi ja puoli tuntia... huhheijaa. Sitten viimeiset hyvästit ennen lomalle lähtöä, hmh.
Olen saanut uskomattoman hyviä ystäviä uskomattoman paljon.

♥♥ Rauhaisaa ja Onnellista Joulua! 

2 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Ihania kuvia ja tunnelmaa <3 Hyvää Joulua siskoseni, huomiseen! :)

J kirjoitti...

Kits<3

A dömo!