14. toukokuuta 2011

uomo universale

Ihan ensimmäiseksi - mieletön eilinen Suomen peli Venäjää vastaan! Voitettiin Venäjä jo toisen kerran näissä kisoissa, ja Venäjälle tuli nollapeli. On syytä olla ylpeä. Mikael Granlund teki mielettömän ilmaveivimaalin... hänestäkin sietää olla ylpeä :) Granlund on väläytellyt uskomattomia taitoja näissä otteluissa.
Kaiken lisäksi Petri Vehanen torjui jokaisen Venäjän maalintekoyrityksen.

Toiseksi - olen jo aloittanut kokeisiin lukemisen. Luin historia kakkosen koetta varten jo antiikin ja keskiajan kokonaan, mikä on mun kokeisiinlukemismotivaatiollani hirvittävän paljon. Luin ne noin tunnissa.
Löysin kivan lauseen kirjasta: "viisaus on siis oman tiedon rajallisuuden tunnustamista". Tämä oli Sokrateen oivallus, ja hemmetin hyvä sellainen.

Eilen oli tosi kiva päivä. Voitokkaan pelin jälkeen tuli hyvä uni kun huoneessakin oli melko viileää. Näin paljon hurjia unia. Pakenemisunet ovat kauheita. Missään ei ole turvassa ja koko ajan on etsittävä piiloa. En muista keitä unessa pakenin mutta kyllä monesta paikasta hain turvaa. Lisäksi näin unta joka näytti siltä kuin olisin ollut vanhaa elokuvaa kuvaava kamera. Tavallaan siis ikuistin niitä tapahtumia kameramaisin liikkein. Muistan unesta miehen joka seisoi punaisten verhojen takana piilossa, mutta hänen musta iso kenkänsä näkyi verhon alta. Kukaan muu unessa sitä ei huomannut. Taisin panna sen merkille siksi, että olin se kamera. Mies oli niin pitkäkin että hänen tumma tukkansa näkyi verhon ylälaidasta vähän.

Ja arvatkaapa mitä! Minä ryhdyin Planin kuukausilahjoittajaksi :)

P.S. Musta sadekin on ihanaa kuumien ilmojen jälkeen. Sadepäivissä on jonkinlaista harvinaista tunnelmaa. Silloin saa löhöillä sisällä ilman syyllisyyttä kauniiden aurinkoista päivien tuhlaamisesta - ja silloin on hyvää aikaa ottaa ne koulukirjat esiin.

P.P.S. Huomenna kannustetaan Suomi MM-kultaan!

Ei kommentteja: