17. tammikuuta 2012

if I could only find a note to make you understand

Autokoulu on siistiä! Olin ajotunnin jälkeen niin mielissäni ja tyytyväinen että taisin hymyillä koko matkan takaisin koululle :D Autoilu on kivaa, ja nämä uudet autot tuntuvat niin huippuunsa laitetuilta. Ohjaustehostin toimii niin että auto tuntuu suorastaan liitelevän kun ratista kääntää. On vaikea kuvitella että meidän autolla voisi jossain kurvissa mennä yhtä lujaa ja edelleen saada ohjattua autoa turvallisesti, siinä kun ei ole mitään hienouksia kuten ABS-jarruja tai luistonestoa.
Onneksi käyn autokoulua talvella, sillä onnistuin jo tänään heittämään risteyksessä perää autolla. On hyvä että saa vähän tuntumaa talvikeliin näin aikaisin :)



Vaikka ulkona on huisin kylmä (ainakin mun mielestäni, oon nykyisin aikamoinen vilukissa) niin sisällä on ihana lämmitellä takkatulen edessä. Suklaakakku ehti harmi vain jo loppumaan.

2 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Tulikuva lämmittää tänne asti. Ollapa nyt tuossa kera villasukkien ja konvehtirasian...

J kirjoitti...

Ja Pehtorskan valkoisen glögin :) konvehdit kävis myös, kauhea makeannälkä. Ei oo ollu pitkään aikaan kun karkit ei enää maistu mutta kun sortuu syömään jotain makeita herkkuja niin siihen tulee älytön himo.