29. toukokuuta 2012

this is your life, this is your time

päivän kuva
Mutakakkupohja, väliin veitsellä jäisiä mansikoita sulamaan ja päälle suklaakuorrute (olis tietty voinut laittaa sivuillekin ettei reiät näy mutta kuka välittää kun se kuitenkin vaan päätyy mahaan, niin ja tänne). I gotta tell ya: de li cious. Ton voimalla sitten opiskelin tämänpäiväiseen uskonnon kokeeseen, johon kirjoitin kahdeksan sivua kahta esseetä. Sain just sen mun lemppariaiheen, jota olin vähän toivonutkin, nimittäin "Elämän päättyminen ja siihen liittyvät eettiset ongelmat". Tietysti siihen piti laittaa abortti, itsemurha ja eutanasia ja koska aihe on pikkasen laaja, esseeseen tuli kuusi sivua kun yritin tiivistää. Ei oikeesti ihme että vähän olkapäätä kivistää kun on koeviikko - joka muuten loppuu huomenna. Oon tosi luottavainen, oon saanut ylitettyä itseni ja nyt se palkitaan että jaksoin puurtaa loppuun asti. Yhtäkään tehtävää ei jäänyt palauttamatta.

Luin erään tytön blogista tosi mietteitä herättävän kirjoituksen siitä, miten kokemukset kasvattavat ihmisestä sen joka hän on - enkä nyt tarkoita sitä että vastoinkäymiset vahvistaa ja mikä ei tapa niin... Vaan ihan sitä että miten kasvetaan aikuiseksi. Hän oli katsonut leffan, jossa päänäyttelijä sai muistinmenetyksen ja muisti vain jotain kymmenen vuoden takaisia asioita. Blogin kirjoittaja sitten siinä pohti, miten hirveää olisi jos unohtaisi viimeiset kymmenen vuotta elämästään ja mitä hänen elämänsä tulisi olemaan - seuraisiko hän unelmiaan ja lähtisi ulkomaille, menisikö opiskelemaan samalle alalle. Rakastaisiko samoja asioita.
Se pisti mut miettimään. Ehkä paras asia mitä itselleen voi tehdä on toteuttaa unelmiaan. Mä ainakin teen kaikkeni ettei mun unelmat jää vaan unelmiksi.

this is me. Kuva: Weheartit

4 kommenttia:

ainoukonlintu kirjoitti...

Hieno kirjoitus ja kakkukuva :)

J kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

Katja kirjoitti...

Minäkin tulin kehumaan kakkukuvaa, näyttää ihan uskomattoman hyvältä! Ja pääset varmasti minne vain älysi ja innokuutesi avulla. :) Ihan uskomatonta, miten jaksat opiskella noin! Itse oon liian kärsimätön ja kyllästyn helposti.. :D

J kirjoitti...

Kiitos Katja, ihanasti sanottu! :) En oo koskaan tuntenut itseäni hirveän kouluorientoituneeksi, mutta silti haluun saada hyviä numeroita ja ennen kaikki haluan oppia ja tietää kaikkea. Siksi varmaan jaksan lukea :D